Gezellige warmte, daar zorgen wij voor!

Stappenplan bij aankoop kachel of haard:

Stap1: Mijn droomhaard

Alvorens onze showroom te bezoeken raden wij aan een kijkje te nemen op onze website, zodat u al een idee kan van vormen van uw gewenste droomhaard of kachel.

Stap2: Bezoek showroom

Gelieve eerst het contact formulier in te vullen, zo bent u perfect voorbereid en verloopt het bezoek aan onze showroom effici├źnt. Tijdens het bezoek kunnen jullie de toestellen "live" ontdekken.

Stap3: Advies

Met professioneel advies staan wij u bij om tot de meest geschikte oplossing te komen.

Stap4: Installatie

Wij verzorgen het transport en de volledige installatie van uw kachel of haard. Gasaansluiting nodig? Wij zijn Cerga installateurs en verzorgen je volledige installatie. Dankzij de Cerga herkenning is keuring van nieuwe installatie niet nodig en kunnen wij jullie alle nodige formaliteiten bezorgen zodat de gasmeter kan geopend worden.

Stap5: Service

In geval van defect of het nodige onderhoud staat het service team Van Simaeys het hele jaar ter beschikking.

Volgende scenarios zijn mogelijk:

Totaal Concept

Van Simaeys staat in voor de plaatsing van het toestel, rookkanaal en de kachel ombouw of sierschouw. De kachelinstallatie wordt klant en klaar afgeleverd. Indien gewenst verzorgen wij de volledige haardwand met inbegrip van TV wand, mediakasten, enz. en dit in verschillende stijlen en prijsklassen. Kortom, wij verzorgen jullie project van A tot Z.

Enkel installatie

Van Simaeys staat in voor de kachel & rookafvoer -en/of luchtaanvoer kanalen. Het toestel wordt werkende afgeleverd. U staat dan zelf in voor de verdere afwerking

Doe-het-zelf

Alle materialen worden door ons geleverd of door u afgehaald en de plaatsing wordt door uzelf uitgevoerd.


Installatie, service en onderhoud

Van Simaeys is uw erkende Cerga gasinstallateur. Wij verzorgen uw gashaard, alle leidingen en plaatsing van gasketels, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Grote voorraad onderdelen om een snelle service te garanderen. Is uw glasraam gebroken, wij herstellen het voor u.