Gezellige warmte, daar zorgen wij voor!

De firma Van Simaeys gesticht in 1954, met meer dan 50 jaar ervaring hét adres bij uitstek voor de aankoop van uw kachel of inbouwhaard. Bij Van Simaeys kan u terecht voor kachels en haarden op alle brandstoffen, vrijstaand of ingebouwd. Wij verzorgen uw project van A tot Z en maken er onze plicht van dat u zorgeloos kan genieten bij een gezellig vuur. Een ervaren, professioneel team van techniekers helpt u bij de installatie of het onderhoud van uw nieuwe haard. Service en direct contact met de klant zijn onze belangrijkste troeven.
Tot voor kort was onze expertise volledig gericht op de technische installatie van kachels en inbouwhaarden, volledig afgewerkt met brandvrije materialen. Voortaan kunt u bij ons ook terecht voor de realisatie van kant-en-klare projecten zoals haardwanden en tv-wanden met ingebouwde kasten en ledverlichting. Iedereen is ondertussen ook al op de hoogte van de zogenaamde ‘Green Deal’ en alle maatregelen hieromtrent met betrekking tot vermindering van fijnstof en CO 2 -uitstoot. Van Simaeys draagt ecologische verwarmen hoog in het vaandel en werkt uitsluitend met fabrikanten die voldoen aan de strengste
milieueisen en -normen.
De firma Van Simaeys is alsook officieel dealer van electrische huishoudapparaten van het merk Siemens. De kwaliteit van onze producten zijn inherent aan de merken die we verdelen, zoals: Siemens, Efel, Nestor Martin, Surdiac, Dru, Dovre, Dik geurts, Barbas, Bellfires, Olympia, MCZ, Edilkamin, Well Straler enz.
De leveringen en service worden uitgevoerd door ons eigen personeel en zijn een waarborg van perfectie en flexibiliteit. Ze worden door ons aangeboden aan uiterst concurrentiële prijzen.
Onze leuze luidt dan ook:

Grote keuze, Scherpe prijzen, Prima service

Reeds meer dan 50j ervaring in plaatsing, installatie en onderhoud van kachels en haarden!