Gezellige warmte, daar zorgen wij voor!​

Gazco

Momenteel de meest natuurgetrouwe elektrische sfeerhaarden, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, zowel inbouw als hangend.

Ideaal in appartement of op plaatsen waar rookkanalen mogelijk zijn of als renovatie van bestaande haarden.

Bekijk de beelden of bezoek onze showroom om deze haard in werking te zien.

De Skope is verkrijgbaar in front, 2- of 3-zijdig en in verschillende vormen en maten. Deze innovatieve elektrische haard heeft drie vlam instellingen: oranje, blauw en een combinatie van oranje en blauw. Elke vlam-instelling wordt ondersteund met bijpassende verlichting van bovenaf in oranje of koel wit en heeft het branderbed 13 verschillende lichtkleuren. Inclusief voor op het branderbed heeft u vier soorten effecten: houtblokken voor een authentiek beeld, grote ijskristallen voor een modern beeld, witte en doorzichtige kiezelstenen. Deze zijn gemakkelijk te wisselen en te combineren naar uw smaak.

De Skope komt met een afstandsbediening voor controle en instelling van de vele functies voor het vlammenspel, branderbed verlichting en de verwarming. Alles kan onafhankelijk van elkaar aanstaan voor de ideale sfeer, dus er kan van de Skope genoten worden al dan niet met de verwarming aan.

skope elektrische haard