Gezellige warmte, daar zorgen wij voor!​

CADEL
Uw garantie voor een no-nonsense pelletkachel.
CADEL, opgericht in Italië in 1949, besteedt veel aandacht aan het ontwerp van zijn producten. Het professionalisme en engagement dat zij aan de dag leggen zorgt ervoor dat ze aan alle noden en wensen van hun klanten kunnen voldoen. CADEL staat garant voor designvolle kwaliteitsproducten, gemaakt van de beste materialen.

Cadel eigenschappen
AFSTANDSBEDIENING
Alle CADEL pelletkachels zijn uitgerust met een eenvoudige afstandsbediening, gebruiksgemak gegarandeerd.

WEEKPROGRAMMATIE
Elke CADEL pelletkachel heeft een ingebouwde kamerthermostaat met weekprogrammatie. Zo kan u iedere dag van de week afzonderlijk programmeren, volledig naar uw wensen.

GESLOTEN VERBRANDING
De «3» in de benaming van deze pelletkachels verwijst naar de gesloten verbranding: deze toestellen halen hun zuurstof niet uit de ruimte zelf, maar wel van buitenaf. Zo blijft de zuurstof in uw woonruimte behaaglijk en gezond! Ideaal voor lage energie- en passiefwoningen.

COMFORT MODE
Op zoek naar een pelletkachel met een fluisterstille werking? Dat kan! De Cadel toestellen zijn uitgerust met de functie Comfort Mode: op het laagste vermogen worden de ventilatoren automatisch uitgeschakeld.

ENERGY LABEL
Onze nieuwste modellen zijn alvast uitgerust met het A+ label, wat garant staat voor een zeer efficiënt energieverbruik en dus een daling van uw energiekosten t.o.v. lager geklasseerde (B, C, …) toestellen.

ECO DESIGN 2022
Een Cadel voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022.

CADELRONDO-zwart

Kiezen voor
EEN GROENERE PLANEET
Wie verwarmt met een CADEL pelletkachel respecteert het milieu. Pellets zijn een 100% natuurlijke brandstof, ook aan de productie komen geen chemische behandelingen te pas. Kiezen voor een CADEL pelletkachel is kiezen voor een verlaagde luchtverontreiniging en een betere zorg voor het milieu.

Kiezen voor
GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID
Warmte met 1 druk op de knop, met een pelletkachel is het mogelijk. De CADEL pelletkachels zijn “eenvoudig ingenieus” en daardoor bijzonder efficiënt te bedienen dankzij de intuïtieve afstandsbediening.

Kiezen voor
EEN VERLAAGDE ENERGIEFACTUUR
Omdat pellets een vernieuwbare vorm van energie zijn, ligt de kostprijs een stuk lager. De pellets zijn daarnaast ook makkelijk te verkrijgen in de winkel.

CADELTECNA