Gezellige warmte, daar zorgen wij voor!​

Passie voor vakmanschap

Barbas en Bellfires maken eigentijdse en innovatieve gas- en houthaarden die iets betekenen voor jou en je interieur. Dat doen ze al sinds 1976 en hun passie voor het vakmanschap is nooit veranderd. De liefde voor haarden en kachels ook niet. Daarom werken we hard aan de kwaliteit van onze haarden en zorgen we dat ze veilig en probleemloos werken. En dat de vuurbeleving perfect is en steeds perfecter wordt.

Elke haard is maatwerk

Barbas en Bellfires maken jouw haard volledig op maat. Hoe je het ook wil hebben, wij maken het. Met gevoel voor stijl; tijdloos of eigentijds. Er liggen bij ons geen haarden op voorraad en dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist daardoor kunnen we onze levertijd kort houden. En als we een productverbetering doorvoeren, hoeven we niet eerst de oude voorraad op te maken (of goed materiaal weg te gooien), maar kunnen we je meteen de nieuwste oplossing bieden. Je kunt kiezen uit een breed assortiment basismodellen, waarbij oneindig veel combinaties mogelijk zijn. We kunnen elk model passend maken qua vorm of maat, uiteraard binnen de gekeurde grenzen. Dus hoe groot, klein, hoog, laag of apart de ruimte in je huis of kantoor ook is: er past altijd een Barbas Bellfires-haard in.

Bij Barbas en bellfires hanteren ze 3 grote product categorieën, welke voornamelijk gericht zijn op: nieuwbouw, nieuwbouw/renovatie, renovatie.