Gezellige warmte, daar zorgen wij voor!​

Austroflamm Pellets
Pelletwarmte in zijn mooiste vorm
Het Oostenrijkse merk Austroflamm heeft al meer dan 30 jaar ervaring op de kachel- en haardenmarkt. Het is dan ook geen wonder dat deze gerenommeerde firma enkele jaren geleden is begonnen met de productie van pelletkachels – en dat was meteen een schot in de roos. De kwalitatieve Austroflamm pelletkachels onderscheiden zich van de andere merken door de bijzonder aantrekkelijke vlam, uiterst stille werking en hun oog voor detail qua design en afwerking.

AUSTROFLAMM-CLOU-COMPACT-PELLETS

Nieuw 2019-2020: Pelletvergassers: de milieuvriendelijkste pelletkachel

De Ron en de Izzy van Autstroflamm zijn geen standaard pelletkachels. De brandstof blijft gelijk, maar de werking is compleet anders. Deze nieuwe generatie pelletkachels gaan de pellets namelijk “vergassen”, waardoor er een heel ander vlammenbeeld gecreëerd wordt en er een extreem schone verbranding plaatsvindt.

Nog een voordeel is dat deze pelletkachels geen stroom nodig hebben, maw dit toestel bevat geen ventilator noch motor. Dit toestel werkt puur op zwaartekracht. De pellets vallen stelselmatig in de verbrandingskamer, waardoor een constante vlam wordt verkregen.

Austroflam Pelletvergasser
Ron

Vermogen = 8 kW = gelijk aan de huidige generatie pelletkachels. De pelletvergasser gebruikt zijn voorraad pellets in één brandsessie. Met een volledig gevuld reservoir kunnen de toestellen tot 15 uur branden, afhankelijk van de gekozen luchttoevoer, in te stellen door de gebruiker.

De pelletkachels hebben een rechthoekig ontwerp, met accentplaten als bekleding van het reservoir. De kleur van deze accentplaten kan je zelf kiezen. De Ron is een horizontaal model, terwijl de Izzy een vertikaal vlammenbeeld garandeert.

Beide modellen zijn hoekmodellen. Deze pellethaarden zijn verkrijgbaar met de hoek links of rechts. Past dus in ieder interieur!

Austroflam Izzy pelletvergasser
Izzy