Toekomstige showroom

Sinds de overname van de firma in januari 2019 zijn we ons ervan bewust dat de huidige showroom niet meer van deze tijd is. Om ook klaar te zijn voor de toekomst hebben we dan ook meteen een nieuw ontwerp op papier gezet. Dit ontwerp wordt de leidraad voor de nieuwe showroom, echter gaan we nog een stap verder waarbij de haarden afgebeeld op het ontwerp zullen vervangen worden door haardwanden en tv meubels. De uitvoering van de werken was gepland voor juni 2020, maar door de allergekende Corona problemen, met vooral onzekere tijden voor de zelfstandige ondernemers, hebben we de renovatie verstandelijk on hold gezet. Echter, uitstel is geen afstel en ipv de volledige renovatie in 1 keer te doen opteren we nu voor de geleidelijke aanpak. Dus jullie zullen de komende bezoeken aan onze showroom regelmatig met renovatiewerken geconfronteerd worden. Alvast dank voor jullie begrip.

Hieronder het ontwerp waarop we ons zullen baseren:

Van Simaeys
Van Simaeys Kachels en Haarden
Van Simaeys kachels en haarden
Van Simaeys kachels en haarden nieuwe klanten ontvangst
Van Simaeys kachels en haarden vrijstaande kachels
Bovenaanzicht Van Simaeys kachels en haarden