Nieuwe kachel en haard modellen 2019-2020

De maand augustus loopt op zijn einde, volgende week beginnen de schooldagen weer, het zomert nog volop, echter zullen deze mooie warme dagen snel plaats maken voor de koelere herfst en winterdagen.

Van Simaeys kachels en haarden bereidt het nieuwe seizoen alvast voor om jullie tijdens deze aankomende koudere herfst -en winterdagen te voorzien van gezellige warmte. Momenteel zijn we bezig aan de vernieuwing van onze showroom, met de allernieuwste modellen kachels en haarden. Tijdens de verbouwings/vernieuwingswerken blijft de showroom doorlopend open en zullen de klanten geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden. De werkzaamheden zijn voornamelijk bedoelt om jullie in de toekomst nog beter te kunnen bedienen en ontvangen.

We kijken vol spanning uit naar de nieuwe pelletkachels van Austroflamm en MCZ, gashaarden van Bellfires en Dru, houtkachels en haarden van Dik Geurts

van simaeys kachels en haarden